Help mee!

Together Huiswerk wordt voor een belangrijk deel georganiseerd door vrijwilligers. Hieronder kun je lezen wie we nog zoeken om ons team te versterken.

Taalbegeleider: 2 uur in de week

Als taalbegeleider ontvang je de kinderen (en hun ouders) na schooltijd samen met de rest van het team. Na een ontspannen ontvangst ga je drie kwartier tot een uur aan de slag met een groepje van 2 tot 3 kinderen. Afwisselend lees je voor en doe je taaloefeningen en spelletjes. Materiaal en oefeningen worden aangeleverd.

Nieuwsgierig? Lees snel verder: Vacature taalbegeleider

Bijlesdocent: 6 -12 uur in de week

Als bijlesdocent geef je 2 tot 3 leerlingen bijles op een specifiek vak of vraagstuk. De bijlessen vinden plaats in de middag (14:00 – 17:30). Je bent minimaal 6 uur in de week beschikbaar (uit te breiden naar maximaal 12 uur) voor de bijlessen, voorbereiding, teamintervisie en -begeleiding.

Nieuwsgierig? Lees snel verder: Vacature bijlesdocent

Huiswerkbegeleider: 6 – 12 uur in de week

Als huiswerkbegeleider ontvang je de leerlingen na schooltijd samen met de rest van het team. Na een ontspannen ontvangst neem je een groep van +/- 5 leerlingen mee naar het huiswerklokaal waar je zorgt voor een rustige leeromgeving. Je helpt de leerlingen planmatig werken, overhoort, kijkt mee, oefent met ze en ondersteunt ze bij kleine vragen of problemen. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in de middag (14:00 – 17:30). Je bent minimaal 6 uur in de week beschikbaar (uit te breiden naar maximaal 12 uur) voor de huiswerkbegeleiding, voorbereiding en teamintervisie en -begeleiding.